Aktuelt

Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

La fotball være fotball

3/10-22
For mange fotballspillere er trakasserende ord og meldinger en del av hverdagen. Nå lanserer Vålerenga og Clear Channel kampanjen «La fotball være fotball» der de inviterer hele fotballfamilien til å ta del i kampanjen.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Nyheter

Flyplasstrafikken rekordhøy i august

23/9-22
Avinor melder om at ni av ti passasjerer er tilbake etter pandemien. Totalt reiste over 4,5 millioner passasjerer til, fra eller via Avinors lufthavner i august 2022. På Oslo lufthavn er økningen i utenlandstrafikk på hele 230 prosent fra august 2021 til august i år.

Les mer
Aktuelt / Create, Merkevarebygging og Nyheter

Lyko skapte impact med storslått utendørskampanje

12/10-22
Varemerket gjennomførte en spektakulær og massiv out-of-home-kampanje med alt fra digitale adshels, station domination på Jernbanetorget, en make up artist / kunstner og en fantastisk Create-løsning på trikkestoppet på Aker Brygge.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel styrker kommersiell avdeling

24/8-22
Clear Channel har brukt sommeren til å ansette nye hoder som skal styrke selskapet ytterligere. De nyansatte er hentet fra konkurrenter, tech-bransjen, mediebyrå og Finn.no.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel forsterker den skandinaviske ledelsen

16/9-22
I et fortsatt sterkt 2022 med flere nye strategisk viktige kontrakter, ønsker Clear Channel Scandinavia nye navn og posisjoner velkommen til det skandinaviske lederteamet. Branka Solar overtar rollen som Scandinavian Chief Development & Construction Officer, mens Claes Kugelberg er utnevnt til selskapets Deputy Chief Executive Officer.

Les mer
Aktuelt / Create, Nyheter

Ikea + Vipps = utendørssuksess

28/6-22
For å fortelle publikum at det nå er mulig å betale med vipps på IKEA.no, bygget Clear Channel om flere flater til pop up-butikker. Fire steder i byen ble statiske flater bygget om til interaktive selvbetjenings-butikker. Produktene som var til salgs, var strategisk plassert med tanke på hva forbipasserende kunne ha av behov.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Innsikt og Nyheter

8 av 10 legger merke til flyplassreklamen

22/6-22
De aller fleste av oss legger merke til reklamen som henger rundt på flyplassen når vi er ute og reiser, det viser en rykende fersk undersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Pride 365 dager i året

16/6-22
I juni setter vi ekstra trykk på Pride i våre kanaler, men for Clear Channel er mangfoldsarbeidet en del av vår kultur hver dag, alle dager.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no