Aktuelt

Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Kunsten aktualiserer skeives rettigheter

7/2-22
Fra 7. til 21. februar 2022 vises kunstverket Aids is Good, Business for Some (2011/2022) av kunstnerduoen Elmgreen & Dragset på Clear Channels digitale plattformer i hele Norge. Prosjektet er et samarbeid mellom Henie Onstad Kunstsenter og Clear Channel, og er støttet av Fritt Ord.

Les mer
Aktuelt / Create, Digitalt og Nyheter

Kreative kampanjer fra 2021

5/1-22
Det siste året har vi sett en stor etterspørsel etter kreative kampanjer på våre flater, ikke bare i Norge, men i hele Europa. La deg inspirere av en rekke casefilmer fra Europa over og noen utvalgte fra Norge og Sverige under.

Les mer
Aktuelt / Digitalt, Ny teknologi og Nyheter

Åpner nye muligheter for utendørsreklame

8/12-21
Ad Layer, en plattform for kreativ administrasjon for online kampanjer, åpner nå opp enda en ny dimensjon for digital utendørsreklame der kampanjer kan oppdateres fortløpende og enklere. – Dette gir annonsørene enorme muligheter, sier Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Vi har årets beste medieselger

5/11-21
Torsdag ettermiddag gikk Martine Westvik, Major Client Manager i Clear Channel, av med den ærefulle prisen «Årets beste medieselger».

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Innsikt og Kampanje-effekt og Markedsplass

Porsche med enda en vellykket lansering på Oslo lufthavn

03/11-21
For Porsche ble Oslo Lufthavn et naturlig sted å være for å treffe den rette kjøpergruppen da de skulle lansere den nye Taycan Cross Turismo. Formålet var å skape oppmerksomhet, interesse og aktivering.

Les mer
Aktuelt / Innsikt, Kampanje-effekt og Merkevarebygging og Nyheter

Knallsterke resultater for Avisa Oslo

2/3-21
Avisa Oslo sin lansering rundt nyttår er et perfekt eksempel på hvordan man kan bruke Clear Channel sin produktmiks på en måte som skaper resultater. Med digitale flater på kjøpesentre, i kollektivtransporten samt adshel og impact flater på utsiden av busser og trikker, utgjorde denne kombinasjonen en effekt som leverte resultater langt over snittet på post kampanjetesten.

Les mer
Aktuelt / Kampanje-effekt, Mediemiks og Merkevarebygging og Nyheter

Odas merkevarebygging med Clear Channel

29/9-21
Oda (tidligere Kolonial) har hatt en imponerende utvikling siden selskapet ble startet i 2013. Helt siden starten har de jobbet aktivt med utendørsreklame med Clear Channel.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no