Aktuelt

Aktuelt / Nyheter

Nytt webinarkonsept!

2021-04-23
I Clear Channel har vi mange spennende innsikter som vi gjerne deler. Vi har derfor tatt frem et nytt webinarkonsept. Fra tid til annen kommer vi til å sende korte, inspirerende webinar.

Les mer
Aktuelt / Digitale Adshel, Digitalt og Merkevarebygging

Apotek 1 valgte Clear Channels plattform i Trumf-lanseringen

2021-04-08
Apotek 1 ble i mars en del av Trumfsamarbeidet, og lanserte en landsomfattende kampanje for å få god rekkevidde på budskapet. Selskapet valgte Clear Channels plattform og i to uker kunne forbipasserende se kampanjen deres på adshels og i kjøpesentre over hele landet.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Rema 1000 lanserer nytt kommunikasjonskonsept med utendørsreklame

2021-04-01
I februar lanserte Rema 1000 et helt nytt kommunikasjonskonsept og startet en av årets største utendørskampanjer. Kampanjen kalles 1000 grunner og ble produsert av Try. I hele landet kan eksisterende og potensielle kunder se Rema 1000s nye slagord: «Det er 1000 gode grunner til å velge Rema 1000», som erstatter det tidligere slagordet «Det enkle er ofte det beste».

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Enormt engasjement rundt Lokale Oslo

2021-03-26
En uke har gått siden Clear Channel lanserte initiativet Lokale Oslo, en utendørsguide for lokale perler. Responsen har vært enorm. Over 300 personer har benyttet anledningen til å tipse om lokale aktører som fortjener stor oppmerksomhet på digitale skjermer rundt i byen.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Clear Channel åpner plattformen for Oslos lokale perler

2021-03-19
For å støtte små bedrifter som har blitt hardt rammet av koronapandemien åpner Clear Channel opp plattformen og gjør det mulig for osloborgere å løfte lokale perler som trenger hjelp i kampen for å overleve.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar og Sosiale medier

Splay satte fokus på hvordan vi uttrykker oss digitalt i det offentlige rom

2021-03-10
8. mars valgte Splay å vise kommentarer kvinnelige youtubere har fått på over 400 digitale skjermer i hele landet. Influencer-byrået Splay ville sette søkelys på det de kaller en skremmende utvikling i sosiale medier, og kontaktet Clear Channel for å nå bredt ut i kanaler som når mange og vekker tiltro. Dennis Højland Nyegaard, Country Manager i Clear Channel Norge, sier at det var en selvfølge å bidra til kampanjen gjennom å låne ut skjermer til Splay.

Les mer
Aktuelt / Digitalt, Nyheter

Zara Larsson partners up with Clear Channel to reach young fans in Scandinavia

2021-03-05
We are beyond excited to share our powerful platform with the world-known superstar Zara Larsson, as she is releasing her new album Postergirl today the 5th of March! With outstanding exposure, all over Scandinavia, this campaign is coloring the streets, malls and metro stations reaching out to Zaras fans at premium sites in Norway, Sweden and Denmark.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Ett års gratis utendørsreklame for menneskets beste venn

2021-02-01
Etter et år preget av distanse og isolasjon – ikke minst for utsatte grupper i samfunnet – trakk Røde Kors-tilbudet «Besøksvenn med hund» og byrået McCann det lengste strået i Clear Channels reklamekonkurranse Lokale helter.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no