Aktuelt

Aktuelt / Nyheter

Clear Channel styrker kommersiell avdeling

24/8-22
Clear Channel har brukt sommeren til å ansette nye hoder som skal styrke selskapet ytterligere. De nyansatte er hentet fra konkurrenter, tech-bransjen, mediebyrå og Finn.no.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Clear Channel forsterker den skandinaviske ledelsen

16/9-22
I et fortsatt sterkt 2022 med flere nye strategisk viktige kontrakter, ønsker Clear Channel Scandinavia nye navn og posisjoner velkommen til det skandinaviske lederteamet. Branka Solar overtar rollen som Scandinavian Chief Development & Construction Officer, mens Claes Kugelberg er utnevnt til selskapets Deputy Chief Executive Officer.

Les mer
Aktuelt / Create, Nyheter

Ikea + Vipps = utendørssuksess

28/6-22
For å fortelle publikum at det nå er mulig å betale med vipps på IKEA.no, bygget Clear Channel om flere flater til pop up-butikker. Fire steder i byen ble statiske flater bygget om til interaktive selvbetjenings-butikker. Produktene som var til salgs, var strategisk plassert med tanke på hva forbipasserende kunne ha av behov.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Innsikt og Nyheter

8 av 10 legger merke til flyplassreklamen

22/6-22
De aller fleste av oss legger merke til reklamen som henger rundt på flyplassen når vi er ute og reiser, det viser en rykende fersk undersøkelse gjennomført av Opinion på vegne av Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Pride 365 dager i året

16/6-22
I juni setter vi ekstra trykk på Pride i våre kanaler, men for Clear Channel er mangfoldsarbeidet en del av vår kultur hver dag, alle dager.

Les mer
Aktuelt / Create, Nyheter

Naken på gaten

23/05-22
Discovery ønsket å øke kjennskapen til Naked Attraction i Norge. Det resulterte i en ombygget Clear Channel-flate der folk på gaten fikk prøve seg som deltagere.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no