Aktuelt

Aktuelt / Kampanje-effekt, Ny teknologi og Nyheter

Clear Channel innleder samarbeid med Neurons

30/3-22
Clear Channel har inngått et samarbeid med teknologiselskapet Neurons. Formålet med samarbeidet er å kunne tilby utendørskunder en bedre innsikt i hvordan det kreative vil prestere.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Nyheter

Sbanken skaper relevans med datadreven utendørsreklame

17/3-23
Sbanken gikk for en datadreven løsning da de ville nå nye og eksisterende kunder med deres budskap. Budskapet de ønsket å formidle var hvor enkelt det er å flytte boliglånet sitt til Sbanken, og de benyttet seg derfor av Airport-nettverket til Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Utendørskampanje for å redusere stress

10/1-23
På alle T-banestasjoner i Skandinavia, skal det vises mindfulness-øvelser i hele januar. Slik ønsker Clear Channel å redusere stress og angstfølelse, og øke tilstedeværelsen til millioner av Skandinaver.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

La fotball være fotball

3/10-22
For mange fotballspillere er trakasserende ord og meldinger en del av hverdagen. Nå lanserer Vålerenga og Clear Channel kampanjen «La fotball være fotball» der de inviterer hele fotballfamilien til å ta del i kampanjen.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Nyheter

Flyplasstrafikken rekordhøy i august

23/9-22
Avinor melder om at ni av ti passasjerer er tilbake etter pandemien. Totalt reiste over 4,5 millioner passasjerer til, fra eller via Avinors lufthavner i august 2022. På Oslo lufthavn er økningen i utenlandstrafikk på hele 230 prosent fra august 2021 til august i år.

Les mer
Aktuelt / Create, Merkevarebygging og Nyheter

Lyko skapte impact med storslått utendørskampanje

12/10-22
Varemerket gjennomførte en spektakulær og massiv out-of-home-kampanje med alt fra digitale adshels, station domination på Jernbanetorget, en make up artist / kunstner og en fantastisk Create-løsning på trikkestoppet på Aker Brygge.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no