Aktuelt

Aktuelt / Samfunnsansvar

Clear Channels flater med viktig Pride-budskap

30/6-23
Denne uken er Clear Channels digitale flater budbringer for Oslo Pride sitt viktige budskap. – Det er viktigere enn noen gang å vise vår støtte til Pride, sier Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

Les mer
Aktuelt / Samfunnsansvar

Fotball for alle

21/6-23
Rosenborg er mer enn bare en toppklubb. Nå slår de seg sammen med Clear Channel for å rekruttere spillere til lag som har som hovedmål å fremme inkludering og folkehelse, fremfor gull og pokaler.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Takk for samarbeidet

19/6-23
Sporveien har valgt å gå med en annen leverandør for den neste kontraktsperioden. – Vi har mange gode kontrakter, og vil bruke tiden fremover til å fokusere på å optimalisere og utvikle dem, sier Dennis Højland Nyegaard i Clear Channel.

Les mer
Aktuelt / Create, Kampanje-effekt og Merkevarebygging og Nyheter

Majestetisk utendørskampanje

24/5-23
Clear Channels reklameflater har fått full glam-behandling i forbindelse med den nye Netflix-kampanjen for Queen Charlotte. Utendørskampanjen er en dronning verdig.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Merkevarebygging og Nyheter

Går sammen for å nå toppledere

22/5-23
Oslo Business Forum slår seg sammen med Clear Channel for å trekke flere toppledere til konferansen i september.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Inkluderer veldedighet i ny reklameavtale

10/5-23
Haugesund kommune og Clear Channel inngår ny avtale om reklameformidling i kommunen. Avtalen har en varighet på 15 år. Som en del av avtalen skal det tildeles et årlig tilskudd til Kirkens Bymisjon for driftsarbeid for å tømme søppelspannene som inngår i avtalen.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no