Aktuelt

Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

Like drømmer. Like muligheter?

11/03-24
Det er det store spørsmålet i likestillingskampanjen som går live på Clear Channel sine reklameflater i hele landet på selve kvinnedagen.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Året 2023 – Et prisvinnende år!

19/12 - 23
Utendørsåret 2023 er straks ved veis ende, julen skal ringes inn og vi skal ønske et nytt år velkommen. Året viste seg å bli et prisvinnende år for Clear Channel og utendørskanalen, og vi skal ta en nærmere titt på kampanjene som vant priser gjennom året som har gått.

Les mer
Aktuelt / Nyheter

Kampanjen Metro Meditation finalist i The Drum Awards

23/11-23
Vi er utrolig stolte og takknemlige for å være en av finalistene i The Drum Awards, i kategorien Social Purpose: OOH med vår kampanje Metro Meditation som gikk på Clear Channels flater i Norge, Sverige og Danmark i januar i år.

Les mer
Aktuelt / Create, Digitale Adshel og Nyheter og Samfunnsansvar

Fredsbudskap fra Yoko Ono lyser opp landet

16/11-23
Denne uken vil den verdenskjente kunstnerens budskap – PEACE is POWER – lyse opp i novembermørket fra Clear Channel sine flater over hele landet.

Les mer
Aktuelt / Digitalt, Nyheter

Clear Channel digitaliserer Haugesund

11/10-23
Haugesund går frem som en av de første byene med digital reklame ute på gaten. – Digitale skjermer i bybilde gir oss større og mer fleksible muligheter, forteller Svein Erik Schmall i Haugesund kommune.

Les mer
Aktuelt / Nyheter, Samfunnsansvar

«Gi rasisme rødt kort»

9/10-23
Vålerenga og Clear Channel slår seg sammen om en holdningskampanje mot rasisme. I kampanjen deltar flere store Vålerenga-profiler som viser frem et stort, rødt kort med teksten «Gi rasisme rødt kort».

Les mer
Aktuelt / Samfunnsansvar

Clear Channels flater med viktig Pride-budskap

30/6-23
Denne uken er Clear Channels digitale flater budbringer for Oslo Pride sitt viktige budskap. – Det er viktigere enn noen gang å vise vår støtte til Pride, sier Country Manager i Clear Channel, Dennis Højland Nyegaard.

Les mer

Ring oss

22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no